Secretaris

Corine Bloemen

Als ambitieuze en gedreven Marketing en Communicatie professional bij de Rabobank is Corine actief in Oldenzaal, Dinkelland en Losser. In een sterk veranderende bank is zij een verbinder die ervoor zorgt dat de blik van buiten naar binnen leidend blijft. Dit betekent luisteren naar de klant en luisteren naar de vraag vanuit de samenleving.
Haar motto is 'Stilstand is achteruitgang', zij grijpt kansen om innovatie te stimuleren en blijft zichzelf ontwikkelen. Als adviseur maakt zij gebruik van de nieuwste technieken uit de on- en offline wereld in zowel in- als externe communicatie. 
Corine: "Ik vind het mooi als alles samenkomt: je vastbijten in een maatschappelijk vraagstuk - samen met collega's en externe partners innovatieve oplossingen bedenken - deze uitrollen om zo het verschil te kunnen maken." 

Terug

Agenda

Januari 2020 | Iemand moet het doen

Zakenzusters en de publieke discussie... > Lees verder

07.09.2019 | Drakenbootrace

De Ronde Tafel Oldenzaal organiseert een drakenbootrace op zaterdag 7 september in recreatiegebied het Hulsbeek. Hier doen wij als Zakenzusters ook aan mee! > Lees verder

Prikbord

GEVRAAGD:

Nieuwe Zakenzusters
We hebben ruimte voor een aantal nieuwe vrouwen in onze netwerkclub. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@zakenzusters.nl

Contact

Wil je meer weten over onze Zakenzusters?
Mail dan naar:
info@zakenzusters.nl