Doe mee!

Elly Wenneger (Studio Nieuwe Weide) en Jolien Leussink (Joliens Theaterhuis) vormen samen de Zakenzusters. In 2013 is deze samenwerking ontstaan. Als ZZP-ers misten de inmiddels kersverse Zakenzusters toch de collega's waarmee je kunt sparren, kletsen en koffiedrinken. De wederzijdse creatieve interesses maakten dat er na een avondje brainstormen al snel nieuwe, frisse conceptplannen op tafel lagen.

De Zakenzusters houden van organiseren op maat! Een zakelijk evenement binnen een bedrijf of instelling of een feestelijk gebeuren, de Zakenzusters zetten zich tot eind 2015 in op vrijwel alle gebieden.

Vanaf 2017 - netwerkclub voor ambiteuze zakenvrouwen

Vanaf december 2016 heeft deze samenwerking een andere betekenis gekregen, het is een netwerkclub voor zakenvrouwen geworden! Wat gebleven is het wederzijds sparren, kletsen en koffiedrinken. Aangevuld met ambitie, succes, geluk en feedback geven. Met een grotere groep zusters zal dit netwerk in 2017 meer en meer een gezicht gaan kijgen.

Agenda

Januari 2020 | Iemand moet het doen

Zakenzusters en de publieke discussie... > Lees verder

07.09.2019 | Drakenbootrace

De Ronde Tafel Oldenzaal organiseert een drakenbootrace op zaterdag 7 september in recreatiegebied het Hulsbeek. Hier doen wij als Zakenzusters ook aan mee! > Lees verder

Prikbord

GEVRAAGD:

Nieuwe Zakenzusters
We hebben ruimte voor een aantal nieuwe vrouwen in onze netwerkclub. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@zakenzusters.nl

Contact

Wil je meer weten over onze Zakenzusters?
Mail dan naar:
info@zakenzusters.nl