Onze visie

Wij zien Zakenzusters als een netwerkclub bestaande uit ambitieuze zakenvrouwen die samen een hecht netwerk vormen. De Zusters komen 1x per maand bij elkaar om inspiratie op te doen, nieuwe contacten te leggen en kennis te delen.

De Zusters zijn werkzaam in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Ze werken in loondienst of als (zelfstandig) ondernemer. Alle leden zijn in leeftijd variërend tussen de 25 en 65 jaar,  wonend en/of werkend in Twente. 

De Zusters zijn ambitieus en combineren een actief sociaal leven met een stevige (fulltime) baan. Een keer per maand organiseren wij (inhoudelijke) bijeenkomsten die altijd geopend of afgesloten worden met een informele borrel. Het bestuursjaar bestaat uit minimal 12 bijeenkomsten. 

De bijeenkomsten van Zakenzusters worden door de leden zelf georganiseerd en bestaan uit bedrijfsbezoeken, lezingen en workshops. Aan het begin van ieder bestuursjaar wordt er een regionaal goed doel gekozen, daar worden jaarlijks 2 acties voor op touw gezet. 

Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Door de zusterlijke omgang is alles bespreekbaar en is het grootste doel elkaar verder helpen in de weg naar succes en geluk. 

Zakenzusters vindt betrokkenheid en integriteit uitermate belangrijk. Dit vertaalt zich niet alleen in aanwezigheid op de bijeenkomsten maar uit zich daarnaast in een actieve en enthousiaste houding. Alleen op deze manier kunnen we een hecht en duurzaam netwerk neer zetten. De zusters organiseren een aantal keren per jaar een lezing of workshop waarbij introducees van harte welkom zijn. 

Zakenzusters is een netwerk met een bestuur. Zij besturen en zien toe op de visie en ontwikkeling. De eerste bijeenkomst van Zakenzusters was 23 januari 2017. Naast het bestuur worden jaarlijks leden gevraagd voor specifieke activiteiten. Denk hierbij aan de financiën, inhoud van agenda en goede doelen. 8 mei 2017 werd Zakenzusters officieel een vereniging.

Agenda

Januari 2020 | Iemand moet het doen

Zakenzusters en de publieke discussie... > Lees verder

07.09.2019 | Drakenbootrace

De Ronde Tafel Oldenzaal organiseert een drakenbootrace op zaterdag 7 september in recreatiegebied het Hulsbeek. Hier doen wij als Zakenzusters ook aan mee! > Lees verder

Prikbord

GEVRAAGD:

Nieuwe Zakenzusters
We hebben ruimte voor een aantal nieuwe vrouwen in onze netwerkclub. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@zakenzusters.nl

Contact

Wil je meer weten over onze Zakenzusters?
Mail dan naar:
info@zakenzusters.nl